pirmdiena, 2008. gada 14. aprīlis

knipināšanās

nekad nebiju domājusi, ka ir attaisnojama garlaicīga, monotona, gara un nesaprotama runa. bet tomēr ir. un jocigi, ka no prokurora puses. bet advokāti gan māk pieliekties, atspiest dūres pret galdu un mainīt balss tembru un intensitāti, izvēlēties dažāda rakstura vārdus un runāt tā, ka ļaudis saprot vairāk, lai gan arī viņi nespēj atteikties no pantu un likumu citēšanas no mitisku nosaukumu piesakušanas un vārdu labošanas. bet tas uz viņu sirdsapziņas.
un jocīgi, ka tiesnese kā tāda superzvaigne kavē pusotru stundu tiesas procesu, līdz atļaujas parādīties. un jocīgi, ka viss notiek tik ļoti lēni, it kā pašai lietai nebūtu nozīmes, vien procesam, kur katram nezināmas intereses.
vai prokurors saņem prēmiju, ka vinnē tiesu??

6 komentāri:

olga teica...

Tev tā bija, ja?

anna pruuse teica...

kaut kur tur es biju

olga teica...

lūdzu, vairāk detaļas, lai kļūtu interesanti

anna teica...

digitātālās televīzijas tiesa rīgas apgavaltiesā. 20 apsūdzēto, apmēram tikpat daudz advokātu. apsūdzēto starpā Ojārs Rubenis, Jurģis Liepnieks, visādi tur kadri.
vairāk info:
http://www.delfi.lv/news/national/criminal/article.php?id=20733757

Kristofers Robins teica...

ņūz nešnal kriminal ārtiklz :D

Kristofers Robins teica...

jums vajadzēja redzēt doc. kadrus no Straumes dzīvokļu privatizācijas tiesas sēdes!!! vnk psc. prokuore sakāpināti histēriski uzdodo metafiziskus jautājumus apsūdzētajasm, kuš, protams, izliekas par muļķi, kas neko nesaprot. gribējās nopērt to neirotisko beibi, kas aiz uzvilšanās gandrīz runasspējas bija zaudējusi un ar normāliem tiešiem jautājumiem pienaglot to resno podu pie sola!!! shoul know how to do ypur job

bungotaaji

bungotaaji